2015. december 22., kedd

Beköszöntött a tél!

 Drága idetévedők! Ismét egy évszakos bejegyzéssel készültem, ezúttal a cikk témája a tél lesz. Szó lesz többek között a kedvenc téli sportomról is, lejjebb görgetve találhattok róla néhány információt. Nagyon remélem, hogy tetszeni fog nektek is ez a néhány gif, kép, amit a számotokra gyűjtöttem össze! Kellemes válogatást és boldog, békés ünnepeket kívánok!



Millió puszi,
Arika Blue

 A korcsolyákat eredetileg közlekedési eszköz gyanánt használták azon vidékeken, ahol huzamosabb időre nagyobb vízfelületek - tavak, folyók - fagytak be. A korcsolyázásról szóló legrégebbi adatok az északi országokból származnak, ahonnan kiindulva terjedt át más országokba. Hollandia volt az első ország, ahol a korcsolyázást mint szórakozást is alkalmazták, hiszen ideális lehetőséget nyújtott télen. A múlt század második felében a korcsolyázás három irányba vált szét. Azokban az országokban, ahol főleg közlekedési eszközként szerepelt, a versenyszerű gyorskorcsolyázás terjedt el, míg azokon a vidékeken, ahol hiányzott a természetes jég, a műkorcsolyázás és a jégkorong alakult ki.
 Függetlenül attól, hogy nyári szünetre megy a korcsolya, vagy csak a következő hét végéig tesszük el pihenni, mindig figyeljünk arra, hogy letöröljük az éléről a havat, vizet. Mielőtt jégre mennénk, mindig éleztessük meg korcsolyánkat!

 Most pedig a következőkben néhány téli gifet és képet hoztam nektek, remélem, ettől még jobban átszellemültök az ünnepekre! Úgy lenne teljes a karácsony, ha hó is lenne...




  






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése